Luffy Controls FNR-serien

  10.01.2018

Vi fokuserer denne uken på Ruffy Controls FNR-serien - en miniatyr, enkel akse, tre posisjon hall-effektbryter.

Dette er en presisjoystick for applikasjoner som landbruk, marine, medisinsk, kommersiell, CCTV-drift og bilindustrien.

Pålitelig, presis, langvarig og i stand til å fungere under vanskelige forhold, har FNR all den innovasjonen vi forventer av et Ruffy-produkt.
Hall effektbrytere er mye mer pålitelige enn mekaniske brytere, og lider ikke av kontaktstopp. Konstruert av et tynt ark av ledende materiale, er hall-effekten en ideell sensing teknologi.

Hall-effekten ble oppdaget av Dr. Edwin Hall i 1879. Han fant at når en strømførende leder er plassert i et magnetfelt, vil en spenning bli generert vinkelrett på både strømmen og feltet.

Men hans arbeid var år foran sin tid, og ingen hadde en anelse om hvordan man kunne bruke den utenfor teoretiske fysikkens verden. Det var ikke før over 70 år senere, da halvledende materialer som silisium ble bedre forstått, begynte de første praktiske bruksområdene å bli funnet.

Hall effekt sensorer kan nå bli funnet i alle slags dagligdags enheter og maskiner - fra bilen tenninger til tastaturer, symaskiner til fabrikk roboter. Hall effekt sensorer er små, robuste, enkle å bruke og svært pålitelig. Og selvfølgelig gjør de gode joysticks.

Ettersom sensoren i en hall effektbryter er inneholdt i et forseglet miljø, blir det ikke påvirket av miljøforurensninger, så det kan brukes under vanskelige forhold.

Med en rating på IP67 over panelet, er Ruffy FNR ekstremt robust: beskyttet mot støv og mot effekten av nedsenking i vann til en dybde mellom 15 cm og 1 meter.

Å være en hall effektbryter betyr også at FNR har fordeler fra et bredt temperaturområde. Bryteren tåler driftstemperaturer fra 0 ° F til -40 ° C (-17,7 ° C til 60 ° C) og kan lagres ved temperaturer fra -40 ° C til 160 ° C (-40 ° C til 71 ° C).

I stedet for å kjøpe off-the-shelf, kan FNR tilpasses bygg etter behov.
Huset kan være metall eller plast gjenget, det er tre elektriske utgangsmuligheter, og et utvalg av begrensere.

Det er virkelig solid state-teknologi, med lang levetid, høy repeterbar drift. FNR har et forventet syklusliv på 3 millioner fullt frem til full back-operasjoner.

Bevegelsesvinkelen er 50 ° (25 ° i hver retning); Den har en maksimal vertikal belastning på 67,5 lbF og en maksimal horisontal belastning på 50 lbF.

Plasthuset er mineral- og glassfylt nylon, metallhuset er gullanodisert aluminium, og støvelen og aktuatorene er laget av silikon.

Ruffy-produkter selges i Storbritannia og Irland utelukkende av Nexus Components, og utvalg av muligheter som er tilgjengelige med sine produkter, betyr at du kan kilde et skreddersydd produkt som fungerer perfekt for din applikasjon. Nexus tilbyr full støtte, som arbeider fra din tekniske spesifikasjon, for å sikre design og bygging av høy kvalitet.
Det er heller ikke et element du må vente lenge for - som Ruffy Controls er forpliktet til å slashing de måneder lange ledetider som kjøpere har kommet til å forvente. Så nå kan du bestille en tilpasset joystick til dine eksakte spesifikasjoner og få den med deg innen få uker.

http://www.nexuscomponents.co.uk/Search/ProductDetails/Ruffy%20FNR%20Miniature%20Single%20Axis,%203%20Position%20Hall%20Effect%20Switch